Има център на Хизбула и на Иран на Балканите. Има и

...
Има център на Хизбула и на Иран на Балканите. Има и
Коментари Харесай

Мохамед Халаф: Има център на Хизбула и Иран на Балканите, свързани с тях хора ме заплашват

Има център на " Хизбула " и на Иран на Балканите. Има и хора, свързани с тях, от България. Постоянно получавам закани от тези хора поради мненията ми. Това съобщи журналистът Мохамед Халаф пред bTV.

 

" Няма връщане обратно, съдейки по последните офанзиви ", добави той по отношение на спорът в Близкия изток. " Има продължение на спора. Тази война ще се разшири, само че няма да бъде районна. Няма да има повече такава пагубна интервенция на Иран и прокси групировките в другите страни ", сподели Хараф.

 

" Има възможност да бъдат ударени заводите на балестическите ракети или складовете, както и дроновете. Това е по този начин, тъй като Съединени американски щати и европейските страни са доста ядосани, че Иран доставя тези оръжия на Русия, която ги употребява във войната си ", разяснява той. 

 

" Има център на " Хизбула " и на Иран на Балканите. Има и хора, свързани с тях, от България. Постоянно получавам закани от тези хора поради мненията ми. Иран дава над 700 милиона от центровете в европейските страни. Те смятат, че тези центрове са доста значими за тяхните проекти в Европа ", добави Халаф. 

Военновъздушните сили на Израел са приведени в положение на нараснала подготвеност, откакто редица западни медии оповестиха, че Израел ще нанесе удар по Иран в границите на 48 часа.

 

Израел счита да нанесе удар на 7 октомври, когато е годишнината от нападението на " Хамас ", оповестяват източници. Възможно е офанзивата да стартира и през днешния ден, когато е годишнината от началото на " Войната от Йом Кипур " - 6.10.1973 година

 

Според " Вашингтон Поуст ", израелският удар няма да е алегоричен, а " мощен и огромен ", в това число и по ирански нуклеарни уреди. Шефът на централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати ген. Майкъл Курило дойде в Израел. На американските войски, ситуирани в Близкия изток, е подредено да бъдат в подготвеност.

 

Иран се приготвя да отблъсне израелското нахлуване. Самолетите за противовъздушна защита и изтребителите на Иран са в нараснала подготвеност. Извършват се разнообразни действия, свързани с гражданската защита. В очакване на удара Иран изтегля своя флот от огромното пристанище Бендер Абас, а иранските F-14 са непрекъснато бойно дежурство.                                                                                                                             

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР